okładka

Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego

Flaczyk, Ewa Maria (1947- ). Red., Górecka, Danuta (1956- ). Red., Korczak, Józef (1951- ). Red., Czapski, Janusz, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.

Rok wydania: cop. 2011.

Surowce roślinne towaroznawstwo., Żywność towaroznawstwo., Podręczniki

Autor
Flaczyk, Ewa Maria (1947- ). Red.
Górecka, Danuta (1956- ). Red.
Korczak, Józef (1951- ). Red.
Czapski, Janusz
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Tytuł
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego
ISBN
978-83-7160-644-1 83-7160-644-1
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
cop. 2011.
Numer wydania
Wyd. 2. poszerz. i uzup.
Objętość
398 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Surowce roślinne towaroznawstwo.
Żywność towaroznawstwo.
Podręczniki
020
%a 9788371606441
245
%a Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego /
250
%a Wyd. 2. poszerz. i uzup.
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c cop. 2011.
300
%a 398 s. : %c 24 cm.
650
%a Surowce roślinne %x towaroznawstwo.
650
%a Żywność %x towaroznawstwo.
655
%a Podręczniki
700
%a Flaczyk, Ewa Maria %d (1947- ). %e Red.
700
%a Górecka, Danuta %d (1956- ). %e Red.
700
%a Korczak, Józef %d (1951- ). %e Red.
700
%a Czapski, Janusz
710
%a Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). %b Wydawnictwo.
920
%a 978-83-7160-644-1 %z 83-7160-644-1