Autor
Flaczyk, Ewa Maria (1947- ). Red.
Górecka, Danuta (1956- ). Red.
Korczak, Józef (1951- ). Red.
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Tytuł
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego
ISBN
978-83-7160-644-1 83-7160-644-1
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Numer wydania
Wyd. 2. poszerz. i uzup.
Hasła przedmiotowe
Surowce roślinne towaroznawstwo.
245
%a Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego /
250
%a Wyd. 2. poszerz. i uzup.
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2011.
300
%a 398 s. :
%c 24 cm.
650
%a Surowce roślinne
%x towaroznawstwo.
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo.
700
%a Flaczyk, Ewa Maria
%d (1947- ).
%e Red.
700
%a Górecka, Danuta
%d (1956- ).
%e Red.
700
%a Korczak, Józef
%d (1951- ).
%e Red.
710
%a Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
%b Wydawnictwo.
920
%a 978-83-7160-644-1
%z 83-7160-644-1